vineri, 8 august 2014

"MINCIUNĂ ȘI PERVERSITATE"... LA PREFECTURĂ

Acum câteva zile am văzut la postul de televiziune al arestatului Duicu un spectacol grotesc. Prefectul "ales" și progenitura sa, supusă credincioasă a baronului corupt pe post de... prezentatoare și susținătoare a plagiatorului Ponta, fostă concurenta la "Burlacul" și directoare pentru o zi la Liceul Pedagogic din Drobeta, după ce tăticu' a fost "ales", au încercat din răsputeri să dovedească câtă dreptate a avut Albert Einstein când a spus că "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."

Care prefect? Ăsta care în data de 21.08.2012 mă vizita la "birou", iar apoi a închis ochii la abuzurile fără număr ale satrapului corupt și semi-analfabet Duicu...


Care progenitură? Asta care se hlizea cu plagiatorul deghizat acum în premier...
și despre care presa scria în data de 02.08.2012 că:"Ecaterina Andronescu, a anunțat miercuri că o va demite pe Irina Drăghiea, fiica prefectului din Mehedinţi și fostă concurentă la emisiunea „Burlacul”, numită recent în fruntea instituției. 
Profesorii din liceu au scris o petiție către Ministerul Educației, în care cereau retragerea numirii acesteia din funcția de director, precizând că Irina Drăghiea „nici măcar nu este titulară” în școala unde ei activează."

...O tovarășă învățătoare pretins "apolitică", dar parvenită, ce și-a permis ca din ordinul stăpânului ei Duicu, să mă denumească pe mine și pe soție "șarlatani" și să ne acuze de "instigare a maselor" doar fiindcă protestam împotriva abuzurilor comise de corupții și actualii pușcăriași Duicu și Ponea.


Iată câteva din "perlele" debitate de prefectul "apolitic" și progenitura sa...
                              
                              

Așadar dom' prefect Drăghiea s-a confesat că "după 1989 am încercat să merg în această zonă administrativă... datorită revoltei pe care o aveam la un moment dat, a nerespectării unor idealuri pe care așa-zisa revoluție din '89 și le propusese și de fapt în spatele unor idealuri se ascundeau... se ascundea minciună și perversitate. Din păcate nu am reușit întotdeauna și asta nu înseamnă că m-a dezarmat, ba din contră mă face un luptător continuu".

Urmează mici lingușeli la adresa profesorului de istorie Drăghiea care a invitat la Prefectură elevii celor două clase la care predă, liceu unde progenitura i-a fost director pentru o zi.

Odată cu intervievarea unor elevi încep să curgă și perlele din gura "burlacei": "Da, prefectul este ales", "Nu știu dacă este vreo facultate de politică... Politica te naști cu ea... și chiar trebuie să ai medii foarte tari... să ai sânge în instalație, cum se spune... Te vezi practicând această meserie?... că până la urmă și politica este o meserie."
 
În legătură cu progenitura nu cred că mai este ceva de comentat. Individa și-a dovedit clar slugărnicia față de coruptul Duicu, caracterul josnic și coeficientul de inteligență (IQ).

Cu privire la dom' prefect se schimbă situația... Subsemnatul și dom' prefect am încheiat în vara anului 2012 un "pact de coabitare" verbal prin care el a promis că nu va dispune sancționarea mea pentru eventualele proteste viitoare pe care le voi desfăsura, iar eu am promis că voi continua activitatea civică bazată pe fapte și probe...

Nu știu ce le spune profesorul Drăghiea elevilor săi de liceu la lectia de istorie în legătură cu "așa-zisa revoluție din '89" și "minciuna și perversitatea" ce se ascunde în spatele idealurilor romanilor, dar cred că e imoral ca dom' prefect, care în anul 2013 a încasat un salariu 62.934 lei să "fure" alți 4.201 lei de la gura celor ce sunt doar profesori și plătiți mizerabil...

Sigur că orice cetățean are dreptul la propria opinie, dar nu în calitate de prefect, mai ales că acesta a uitat de "minciună și perversitate" atunci când arestatul Duicu a jefuit județul timp de doi ani și consiliul local a votat o hotărâre ilegală prin care a interzis protestele în fața Palatului Administrativ.
Subsemnatul a spus mereu că în decembrie 1989 a avut loc în Romania doar o lovitură de stat în urma căreia o cloacă de politruci și securiști au acaparat toată puterea politică și financiară a țării, iar pentru a vinde occidentului și românilor ideea de revoluție puciștii au certificat ca revoluționari cu drepturi viagere pe cei câteva sute de romani ieșiți în stradă din proprie inițiativă, care ulterior s-au clonat în zeci de mii... o mascaradă pe banii contribuabilului.

Cred că românii ar trebui să se întrebe ce au făcut pentru Romania, în ultimii 25 de ani, acești "revoluționari" cu drepturi viagere, în afară de revendicările personale...

Mizeria maximă însă e faptul că dom' prefect insultă inteligența romanilor, pretinde că a intrat în administrație datorită  "nerespectării unor idealuri pe care așa-zisa revoluție din '89 și le propusese și de fapt în spatele unor idealuri se ascundeau... se ascundea minciună și perversitate", când de fapt el reprezintă în teritoriu tocmai "minciuna și perversitatea", adică acest pretins Guvern în fruntea căruia se află un plagiator ale cărui calități sunt că "a dus o viață de aurolac la Paris" (Eugen Nicolicea), că e "mincinos, laș și trădător" (Antonescu), că "nu are nici un Dumnezeu" și nășicul și-a dat demisia din PSD fiindcă nu a vrut să aducă "crima organizată în Guvern" (Oprea), că este "profund corupt" și "slugă" (Băsescu), "o marionetă" cu "apucături tiranice" și "lipsă cumplită de caracter" (Geoană), un pretins susținător al democrației și statului de drept înconjurat de o "gașcă de securiști montată împotriva lui Crin Antonescu" (Radu Tudor) care și-a declarat clar intenția ca "în perioada următoare după ce luăm controlul politic asupra DNA-ului", directivă pe care coruptul Duicu a încercat să o implementeze prin infiltrarea în DNA a porcuroarei Ponea, motiv pentru care acest neica nimeni nu s-a dezis de corupt...

Dacă actuala stăpânire, formată din membrii unei organizații mafiote de crimă organizată, se întreabă ce mă îndreptățește să fac aceste comentarii, atunci pe lângă ultimii patru ani petrecuți în stradă pentru susținerea democrației și statului de drept, le sugerez să citească Raportul Securității de mai jos.  Acesta confirmă că în urmă cu 30 de ani, când majoritatea romanilor, la fel ca și acum, nu îndrăzneau nici să gândească, subsemnatul și soția mea acuzam fostul regim comunist de "nerespectarea drepturilor omului" și consideram necesar ca în România să existe "partid de opoziție, sindicate libere, libertate de opinii etc." și o parte a prețului ce l-am plătit...
...Nota bene, acest Raport al Securității a fost întocmit cu doar câteva luni înainte ca familia mea să fie deposedată de cetățenia română și de a părăsi definitiv țara, dar nu ca emigranți, ci cu vize de refugiați politici... Și încă ceva, pentru subsemnatul și soție, acestea sunt singurele "studii superioare", însă pe care le-am absolvit "summa cum laude" și practicat întotdeauna cu credință, la fel cum și fiul nostru la doar 21 de ani a absolvit, în urmă cu două luni, facultatea în SUA.


Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu