miercuri, 7 august 2013

ARTICOLUL 47(1) DIN CONSTITUTIA ROMANIEI

Acestea sunt prevederile constitutionale cu privire la abligatia statului fata de cetatenii romani:

"ARTICOLUL 47
(1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent. "

Sigur ca unii, in frunte cu Basescu, spun ca Romania a devenit o tara de asistati sociali. Da, partial e adevarat, insa tot din vina statului care nu a luat "masuri de dezvoltare economica" pentru ca romanii sa aiba un loc de munca. Pe de alta parte in Romania sunt mii si mii de asistati, rude ale functionarilor publici sau platitori de spagi, care beneficiaza in mod ilegal de pensii si ajutoare, situatie cunoscuta, dar pe care nimeni nu vrea sa o solutioneze.

Astazi, Antena3 a difuzat stirea tragicului accident in care au fost implicate 20 de persoane, ce conform relatarilor corespondentului Alin Ghiciulescu, erau cu totii transportati intr-o duba pentru a merge la cules de afine. Asadar, e vorba despre niste muncitori zilieri ce plecasera la munca in zona montana Cerna, teritoriu invadat de vipere, pentru a supravietui. Tragedia este ca o tanara mama si fiica ei de 14 ani au suferit fracturi de coloana vertebrala si alte leziuni care le-a schimbat complet viata, si asa chinuita, pentru totdeauna. Sper ca medicii sa poata ajuta aceste victime ale statului criminal. Sincer, nu stiu ce poate face un sot si tata, cu sau fara alti copii, aflat intr-o astfel de situatie, dar sigur nu vreau sa spun ce as face eu...

Un lucru e cert, unic raspunzator pentru astfel de tragedii este statul care nu-si indeplineste obligatiile constitutionale fata de cetatenii sai.
Ironia e ca reprezentantii statului, hahalerele "haznalei politice", ce au decis coabitare impotriva vointei poporului suveran, care jefuiesc tara, umilesc cetatenii si calca in picioare la propriu pe cei ce indraznesc sa-si exprime opiniile, sunt plecati in vacanta si poarta accesorii, cumparate din banii nostri, al caror pret este mai mare decat veniturile romanului de rand intr-un an.                    

http://www.antena3.ro/romania/accident-grav-in-gorj-o-camioneta-in-care-se-aflau-20-de-oameni-s-a-rasturnat-intr-o-rapa-223805.html 

In urma cu doua zile am cumparat niste mure  la 4 lei/Kg. de la o tanara femeie care, la fel ca victimele accidentului, incearca sa supravietuiasca din vanzarea fructelor de padure. Iata ce "bine" arata picioarele acestei culegatoare de mure pentru cei cativa lei ce o tin in viata, picioare care impreuna cu multe alte milioane, ce sunt "talpa" tarii, ar fi indreptatite sa dea suturi pro_fund tuturor parvenitilor politici.
Voi tradatori de neam si jefuitori de tara, voi cand o "sa traiti bine" si "decent" precum cetateanul de rand al Romaniei, care va plateste sa-l reprezentati ?




                                                                     DESTEAPTA-TE ROMANE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu