marți, 11 iunie 2013

"SUNTETI SLUGILE PDL-ULUI, SUNTETI SLUGILE PDL-ULUI, AIA SUNTETI!"

Asa ne-a categorisit, pe mine si pe sotia mea, dottore Duicu, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, in data de 12.12.12, iar ION OLTEANU raspunde acestui politician parvenit cu vorbele celebrului actor Sebastian Papaiani: "SA MOARA MA-TA?" 

Acest individ ce a sifonat zeci de miliarde de la Casa de Sanatate, om-partid, adept al politicii pumnului in gura, nasul faradelegii si terorii in Mehedinti, ajuns la putere, la fel ca si stapanul sau Ponta, datorita protestelor de strada din iarna anului 2012, ce in Mehedinti au fost initiate si conduse de subsemnatul, care in perioada protestelor se gudura, la fel ca multi altii, pe langa protestatarul Olteanu pentru profit politic, care dupa investitura si-a santajat slugile sa ma convinga sa merg la el pentru a-si cere scuze cu privire la agresiunea la care am fost supus la Orsova de ciracii lui, cu ocazia lansarii candidaturii unui fost gunoi al Securitatii, a uitat ca acum doi ani am spus tuturor ca voi proceda la fel si cu ei daca nu-si vor respecta promisiunile. 
IAR EU, ION OLTEANU, SUNT OM DE CUVANT!

Dottore, "om de afaceri de mare succes" a reusit sa capuseze si destructureze in Mehedinti toate partidele politice, inclusiv PNL-ul, a dat in judecata publicatiile ce nu-i canta osanale, a eliminat orice forma de opozitie politica si civica, iar asta pentru ca Duicu doreste unanimitate si instaurarea totalitarismului. La ora actuala in Mehedinti mai sunt doar doua voci ce indraznesc sa-l critice deschis: Ion Olteanu si reporterul Alin Ghiciulescu.
Iata mai jos Ordonanta Parchetului cu privire la jignirile proferate de "pretenul" tradatorului Ponta. Este un mic succes, lupta abia a inceput, dar eu m-am autointitulat... "nasul" Duicului, asa ca urmeaza... 






Si apropo, emisiunea "Romani in lanturi" a fost "asasinata". Asa se intampla intr-un stat de drept cand "croiesti" politicienii, militienii si magistratii cu materialul clientului, ca doar Securitatea nu doarme si are mainile lungi... 

DUICU SI CU MAFIA SA ISI DEA DEMISIA!
JOS PONTA TRADATORUL C-A MINTIT POPORUL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu