joi, 20 iunie 2013

ADRIAN DUICU, VIITOR LAUREAT AL PREMIULUI NOBEL?!


Stiu, gurile rele vor spune din nou "l-a platit Duicu", dar eu consider ca trebuie "sa dam cezarului ce - i al cezarului", si ca atare ma simt obligat sa public informatiile stranse in legatura cu dottore Duicu. Informatii care, daca sunt adevarate, si gandind la faptul ca e "preten" cu dottore Ponta nu am motiv sa ma indoiesc de buna lui credinta, vor duce la invenţia care ar putea revoluţiona existenţa omenirii si implicit la dobandirea de catre Adrian Duicu a premiului Nobel pentru "economie". 
Iata despre ce este vorba, conform declaratiei de avere a lui dottore Duicu, din data de 15.06.2012, rezulta ca familia sa formata din 4 persoane a trait in anul 2012 cu suma de 20.544 lei, adica 1.712 lei/luna. Adrian Duicu desi, conform declaratiei de interese, detine 95% din SC Invest Petroleum Impex SRL si din SC RomRad RMN SRL, cea din urma fiind societatea care dupa spusele senatorului Marius Balu ar face 7 RMN-uri/ora si care, potrivit documentelor publicate de subsemnatul in anul 2012, incasa de la Casa de Sanatate 4-5 miliarde/luna, se pare totusi ca acestea nu-i aduc venituri. In plus, dottore avea la data respectiva datorii la banci in valoare totala de 47.420 lei (presupun). 
Acum urmeaza MINUNEA...









Din declaratia de avere a "proaspatului" presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, din data de 05.07.2012, adica dupa 19 zile, se poate constata printr-o simpla scadere ca familia Duicu are de achitat lunar la banci suma de 1440 lei. Asadar rezulta ca dottore si familia au reusit sa traiasca si intretina "dricurile" BMW X6, Audi A8 si Jeep Grand Cherokee din numai 272 lei/luna.
O ADEVARATA MINUNE!
Banuiesc ca in data de 02.06.2012, la lansarea candidaturii  lui dottore de Toplet, europarlamentarul Busoi, proaspatul numit in fruntea CNAS de un alt ginerica de securist, sarea in sus ca hopa-mitica cand striga "Duicu, Duicu!" si il numea, impreuna cu liderii USL, "om de afaceri de mare succes", fiindca stia de inegalabila inventie...







Dar inca nu am terminat, MINUNEA-I mult, mult mai MARE...
Cititi declaratia de avere a viceprimarului de Toplet, taticu' lui dottore, din data de 24.04.2012. Ca orice om simplu de la tara, cu 7 case, hotel si restaurant, o masina ce nu stie nici marca  s-o scrie si bijuterii de 5000 de euroi, fiindca la Toplet nu se merge la cabina de langa cocina fara giuvaere, dar si un cont BCR cu zero sold, ca asa traiesc oamenii saraci, din pensie, de azi pe maine...
ACUM PUNETI-VA CENTURA DE SIGURANTA, SA NU CADETI...







Iata ce declara viceprimarul Duicu dupa alegeri, in data de 06.09.2012. Aceleasi proprietati, bijuterii, dar a scapat de masina cu nume complicat, in schimb la BCR acum apar doua conturi, unul de 74.455 si unul de 400.000, asta in ciuda faptului ca afacerile de familie nu i-au adus nici un profit. Bag seama ca investitia aia de peste 20 milioane de euro care trebuia sa aduca apa de izvor de la Toplet la Drobeta, dar au disparut conductele, a inceput sa lucreze pe invers, duce miliarde de la Drobeta la Toplet. Sa traiesti cu nimic e ceva, dar sa-ti mai si vina bani in cont e intr-adevar magic. Asadar "secretul" e in familie.








Daca cele declarate de dottore si tati lui sunt corecte banuiesc ca scutul antiracheta american, recenta decizie a lui dottore Ponta de a cumpara avioane F16 si vizita directorului CIA, John Brennan, la Bucuresti au legatura directa cu apararea secretului familiei Duicu si protectia inainte de brevetare. In acest caz dottore Ponta ar trebui sa-si dea demisia si sa recunoasca ca  nu "Duicu aduce lumina de la Bucuresti" , ci viceversa...
S-ar putea ca datorita acestui secret Adrian Duicu nu se framanta de locuri de munca pentru mehedinteni.
Totusi, ca unul ce nu crede in minuni, consider ca ar fi cazul ca institutiile statului de drept sa priveasca bine la declaratiile de avere ale familiei Duicu si mai ales domnii de la ANI sa nu mai faca "nani"..., iar eu promit ca la vizita de reconciliere pe care am sa i-o fac lui dottore Duicu, acolo unde a vrut el sa ne bage, pe mine si pe sotie, o sa-i duc la pachet "limba de porc cu masline".








2 comentarii: