miercuri, 19 decembrie 2012

PANA CAND?

Cum si-a respectat USL-ul promisiunile fata de popor s-a vazut... prin actiunile lui dottore Ponta, tradator.
Modul in care suntem noi "recompensati" pentru cei doi ani de proteste impotriva regimului Basescu, se vede... mai jos.

De ce? Pentru ca in data de 12.12.2012, dupa ce am vazut la Antena3 imagini cu agresarea unui reporter ce dorea sa obtina un punct de vedere legat de asfaltarea soselelor pe ninsore si la -5 grade de la Presedintele Consiliului Judetean Adrian Duicu, am considerat ca trebuie sa luam atitudine. Marele (alb) om de afaceri, omul- partid al PSD Mehedinti, "preten" cu Ponta(cul) ne-a spus ca nu sta de vorba cu noi pentru ca "sunteti slugile PDL-ului, slugile PDL-ului , aia sunteti" si "o sa am eu grija de voi". Apoi a dat ordin acolitilor sai recent numiti in functii sa ne dea la fiecare cate 1.000 de lei amenda. In data de 13.12.2012 am depus la Parchet plangere penala impotriva individului pe care nu-l platim sa ne jigneasca ci sa ne reprezinte interesele, plangere ce s-a concretizat in dosarul nr. 5851/P/2012. Cu siguranta ca satrapul a fost anuntat de cineva pentru ca prin "autosesizare"  din partea Politiei la Parchet a fost inregistrat la nr. 5854/P/2012 un dosar penal imotriva mea si a sotiei pentru "ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice", care conform Art. 321 Cod penal "se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani". 

Din dispozitia cestui individ, care de ani de zile aplica "politica" pumnului in gura cu toti cei din jur, institutiile presupuse ale "statului de drept" au pornit o campanie de teroare impotriva noastra, similara cu cea a Securitatii acum 30 de ani, crezand ca in acest mod ne vor inchide gura, iar ei vor putea jefui in liniste banul public. 

Se insala amarnic. Din data de 17.12.2012 eu si sotia am intrat in greva foamei si nu vom renunta pana cand autoritatile nu vor solutiona acest dosar politic. Il facem pe Adrian Duicu personal si institutiile statului, care executa ordine politice, responsabili de viata noastra si consecintele derivate din situatia pe care au creat-o.




 Alaturi de reporterul Antena3 agresat de angajatii C.J. Mehedinti din ordinul satrapului Duicu.

 Protestul din data de 12 si 13.12.2012 pentru sustinerea reporterului agresat de slugile PSD.

In greva foamei incepand cu 17.12.2012, dupa ce ne-au fost deschise dosare penale pentru ultraj contra bunelor moravuri la comanda politica a marelui parvenit Adrian Duicu, omul-partid in PSD.






2 comentarii:

  1. D-le american Ion Olteanu ,nu te-ai saturat
    inca de romani dupa atitea experiente (din nainte
    shi dupa )??!Viatza este scurta ,n-o consuma asha
    las-o pe doamna (sotia dumitale ) sa se odihneasca N-O expune la tracasari shi necazuri
    ca n-ai cu cine - parshivitatea la romani NU mai
    poate fi tratata !!Shi EU am pierdut mullt timp s
    shi bani pentru tzara aia shi m-am lecuit !!
    Intr-un timp o dai shi cu RRegele ....salvator .
    iubitor de popor ....
    JD-USA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Incurajator" mesaj. Unu, dar "bun"...
      "Pacatul" e ca suntem ROMANI, iar noi ne purtam "crucea".

      Ștergere